Select language:

Daikin 3D

Daikin 3D

05. máj 2017 Štefan Liška klimatizácie

Daikin 3D aplikácia umožňuje vybrať klimatizačnú jednotku a vidieť ju doma ešte PRED zakúpením!

Vytlačte si značkovač na hárok papiera formátu A4 alebo A3 (pre snímanie zo vzdialenosti nad 3 metre). Umiestnite hárok papiera na stenu, kam by ste chceli nainštalovať vnútornú jednotku, nasnímajte hárok papiera tabletom (mobilom) a vaša klimatizačná jednotka sa zobrazí na displeji tabletu (mobilu), na ktorom si ju môžete prezrieť v 3D.

Zapnite ju, priblížte sa, pozrite si ju z každého uhla alebo si ju dokonca aj odfoťte, aby ste si vedeli porovnať všetky možnosti, ktoré Daikin ponúka.

Umiestnite značkovač na podlahu na terase alebo balkóne, kam chcete nainštalovať vonkajšiu jednotku (jednu alebo radu multi split) a ona sa zobrazí na displeji. Takto môžete vybrať najlepšie umiestnenie pre správnu prevádzku a údržbu.

Aplikácia pre iPhone, aplikácia pre Android (veľkosť cca 120 MB).

Ostatné príspevky

Získajte reálnu vizualizáciu Daikin zariadenia vo vami zvolenom priestore.

Podľa tlačovej správy Európskej kardiologickej spoločnosti štúdia odhaduje, že vystavenie znečisteniu ovzdušia zvyšuje počet úmrtí na COVID-19 na celom svete o 15%.

Vidieť neviditeľné. Prevezmite kontrolu nad vzduchom, ktorý dýchate, a sledujte svoj pokrok smerom k zdravšiemu domovu a zdravšiemu vám

Značky

">