Select language:

Akciová cena klimatizácie DAIKIN FTXB-C/RXB-C

Akciová cena klimatizácie DAIKIN FTXB-C/RXB-C

28. máj 2019 Štefan Liška klimatizácie

Kúpte si klimatizáciu Daikin FTXB-C teraz za akciovú cenu! Uvedené ceny setu sú bez montáže (set pozostáva z vnútornej, vonkajšej jednotky a IČ diaľkového ovládača):

  • 2 kW klimatizácia 526,80 € (bežne za 584,46 € s DPH)

  • 3,5 kW klimatizácia 574,80 € (bežne za 655,86 € s DPH)

  • 5 kW klimatizácia 838,80 € (bežne za 1076,10 € s DPH)

Prečo si vybrať klimatizáciu DAIKIN?

1.Ideálny komfort - plochý, štýlový predný panel ľahko splynie s ľubovoľnou výbavou interiéru a jednoduchšie sa čistí. Turbo režim umožňuje rýchle zohriatie alebo ochladenie miestnosti počas niekoľkých minút pre dosiahnutie maximálneho komfortu.

2.Nízka hlučnosť - Daikin FTXB-C, s akustickým tlakom zníženým na 21 dBA, pracuje takmer nenápadne a zaisťuje spokojný spánok.

3.Jednoduché ovládanie - infračervené diaľkové ovládanie sa jednoducho ovláda a je vybavené časovačom, ktorým môžete nastaviť jednotku na spustenie alebo zastavenie v požadovanom čase.

4. Čistý vzduch -titánium-apatitový fotokatalytický filter Daikin odstraňuje čiastočky prachu zo vzduchu a rozkladá napríklad pachy tabakových výrobkov a domácich zvierat. Zachytáva tiež a dokonca deaktivuje škodlivé organické chemické látky, ako sú baktérie, vírusy a alergény, čím sa zaručí stály prívod čistého vzduchu.

Viac info o akcii na e-mail: info@coltburg.sk

Alebo cez kontaktný formulár https://www.coltburg.sk/sk/contact

documents/images/FTXB25-35C2V1B_R.jpg

Ostatné príspevky

Získajte reálnu vizualizáciu Daikin zariadenia vo vami zvolenom priestore.

Podľa tlačovej správy Európskej kardiologickej spoločnosti štúdia odhaduje, že vystavenie znečisteniu ovzdušia zvyšuje počet úmrtí na COVID-19 na celom svete o 15%.

Vidieť neviditeľné. Prevezmite kontrolu nad vzduchom, ktorý dýchate, a sledujte svoj pokrok smerom k zdravšiemu domovu a zdravšiemu vám

Značky

">